Om oss

Vår historie og vårt team

Engasjement for kundetilfredshet og langvarige relasjoner

Aqua Rørservice AS ble etablert i juni 2001 og har siden da ekspandert sammen med markedet. I dag består vi av Aqua Rørservice AS og Aqua Rørfornying AS.  Vårt team av 15 dedikerte ansatte som arbeider for å levere kvalitet og profesjonalitet på hvert eneste prosjekt.

Gjennom årene har vi bygget opp et sterkt rykte i bransjen, med en kundegruppe som prioriteres høyt. Vi jobber hardt for å sikre at våre faste kunder er fornøyde og får den behandlingen de forventer av oss. Våre langvarige relasjoner og anbefalinger fra kunder viser at vi har lyktes med dette.

Tjenester og samarbeidspartnere

Aqua Rørservice AS arbeider med både store og små oppdrag innenfor hele fagområdet, og vi har opparbeidet oss en bred kompetanse. Vi samarbeider tett med skadebransjen, forsikringsselskaper, TOBB, 3T-Treningssenter og rehabiliteringspartnere for baderomsprosjekter.

Møt vårt team

Rørlegger - Ikon

Morten Heggernes

Daglig leder

 926 47 200

Rørlegger - Ikon

Thomas Evensen

Rørlegger/eier

 926 47 080

Rørlegger - Ikon

Per Kristian Hinsverk

Rørlegger

 454 79 574

Rørlegger - Ikon

Sander Fornes

Rørlegger

 954 15 259

Rørlegger - Ikon

Markus Heggernes

Rørlegger

 976 92 232

Rørlegger - Ikon

Håkon W. Brå

Lærling

Rørlegger - Ikon

Elias Lorier

Lærling

Sertifiseringer og godkjenninger

Aqua Rørservice AS er stolte av å være en ansvarlig og pålitelig aktør i rørleggerbransjen.

Vi er registrert i Startbank, en kvalitetssikret leverandørbase som bidrar til en mer effektiv og sikker anskaffelsesprosess. Som en godkjent lærebedrift investerer vi i fremtidens fagfolk ved å tilby lærlinger muligheten til å lære og utvikle seg under veiledning av våre erfarne rørleggere. Videre har vi også sentralgodkjenning, som bekrefter vår kompetanse og etterlevelse av kravene i plan- og bygningsloven. Dette sikrer at du som kunde kan ha full tillit til kvaliteten og profesjonaliteten i arbeidet vi utfører.

Er du klar for å jobbe med et engasjert og profesjonelt rørleggerteam?

Kontakt Aqua Rørservice AS i dag for å diskutere dine behov og finne den beste løsningen for ditt prosjekt.