Ring vår døgnåpne vakttelefon | 4590 8888

Rørfornying 

Ifm prosjekt rørfornying må vann og avløp stenges. I tillegg demonteres wc. Dersom noen ønsker å oppgradere er dette riktig tidspunkt.  Under finner dere priser ferdig montert ifm prosjektet. 

Tilvalg

Her er pakkepriser beboere kan velge blandt ifm rørfornyingsprosjktet.  Bebeoer bestiller de tilvalg man selv ønsker med å sende mail med sine tilvalg til post@aqr.no . Beboer må selv bekoste de tilvalg som blir bestilt.  Forutsetningen for priser er at dette utføres ifm med rørfornying i oppgang og at varer er demontert i den forbindelse.

 

Dersom det er ønskelig med ytterligere tilbud og muligheter til oppgradering er det mulig å se på nettsidene under for inspirasjon og ønsker. Det gies 25 % rabatt på varer fra Alterna, Porsgrund bad og Oras. 15% rabatt på varer fra Tapwell. Kataloger fra alterna finnes på på hjemmesiden vår under kataloger. 

 

Ved tilleggsarbeider som ikke er fastpriset tilbyr vi timespris til beboere på kr 1113,- inkl mva (890 eks mva)

 

 

 

 

Motta et uforpliktende tilbud på rørleggeroppdrag med fast pris

Kontakt Aqua Rørservice AS i dag, så vil vi hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine behov og budsjett. Vi er her for å tilby kvalitetsarbeid til en konkurransedyktig pris.